Oct 28, 2021, 9:21 AM

Бели сълзи за черни дни 

  Poetry
263 0 1

Малко сушени сълзи за изпът, в пергамент от заблуда?
Знаеш ли колко лесно дъждът ги превръща във супа.

Ще ти потрябват. Тръгнал си, без цел  и без път,
а така най-сигурно се изгубваш.


Ще си гладен. А сълзите, като ги намокриш, тежат.
И ще можеш да нахраниш с тях другите.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??