Apr 18, 2017, 11:08 PM

Белоцветните вишни 

  Poetry » Аcrostis
494 3 9

Безбожно красиви. 

Евин свят. 

Люлеят нежно цвят, 

отново, свенливи, 

целите в аромат. 

В очите им-

един спомен, 

тлеещ, прерастнал в любов, 

искащ и молещ, 

търси те сред пчелите. 

Ей, там до белия храст! 

Вишневи клонки

изчезващи в мрак, 

шепнат любовно

на целия свят

изчезващи истини. 

 

 

 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??