Белокрили мечти
при мене долитат,
галят ме нежно
с луни лъчи,
седефно светят -
надежда покълва
и изпълват с трепет
душа и сърце...
Белокрили мечти
седефно светят -
и политаме смело
за полета нов,
този свят е прекрасен...
само трябва да видиш,
само трябва да знаеш,
че си силен и можещ,
не подвластен на буриите...
и този свят така кристално
блести във всяка моя сълза!
Белокрили мечти,
тъй прекрасни и сладки,
изпълват сетивата ми
с мир, любов и надежда...
И ето ме,вървя смело по пътя
и разпилявам със шепи -
седефени мисли та в нощта
да ви светят - мечти белокрили!
27.09.2020г
Катя Джамова
© Катя All rights reserved.