Jul 22, 2022, 6:58 AM

Беше 

  Poetry
223 0 1

 

Беше времето.

Но вече не е.

Сега е временно

банално клише.

Наше бе времето,

а някой го отне.

Беше съвремие,

но отдавна не е.

Мечтата пак е

бременна.

И както винаги,

ненавременно.

© Паулина Недялкова

© Паулина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??