Mar 28, 2008, 8:17 AM

Бесилото зове 

  Poetry » White poetry
635 0 0
Той за живот
прекрасен копнееше,
но сега на
бесилото висеше!

И в неговите
очи потайни,
никой не разбираше
мечтите му безкрайни!

„Помилвайте го!"- викаха
децата му,
но отсреща чу се глас:
„Та той ще убие, дори и вас!

Не заслужава на свобода да е!"
Вече късно е...
Въжето спусна се
и... краят му дойде!

© Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??