Oct 11, 2007, 2:30 PM

*Без адрес* 

  Poetry
1046 0 12
Сега разбирам. Не те обичам.
Не означаваш нищо за мен.
Не си усмивка в моето утро.
Не си прегръдка в залез червен.

Простo от теб направих смисъл,
много нужен ми беше до днес.
Сега разбирам, че съм написала
писмо без думи. И без адрес.

© Катрин Мартин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??