Dec 1, 2013, 10:31 PM

Без брегове 

  Poetry » Love
1724 3 36

 

В обятието на прилива

удавихме брега.

На пясъка не вярвахме

и на ветровете,

затрупали стъпки и посоки.

Прииждащо и дръзко

морето ни поднесе

един безкраен миг

от спиращо дъха безветрие.

Миг без брегове

и очертания,

но успял да събере

веслата

от всички наши плавания.

© Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??