Dec 13, 2011, 8:48 PM

Без думи 

  Poetry » Love
489 0 1


 

Като две мастилени

               петна,

очите ти попивам

с душевната си

               тъкан...

И чашата

               катурната

с напукани

               от жажда устни,

стене,

        върху локвата

                     от сълзи...

 

© Константин Корадов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??