Aug 14, 2008, 9:24 PM

Без дъх... 

  Poetry » Love
1502 0 16

Поемам дъх,

за да направя

сърдечен опит,

безпристрастен

да те забравя...

Теб.

И тези

кичури безвремие,

които в нощите ми

безпощадно

кълват илюзии...

Да забравя

и

на остров леден

да замина...

 

© Ясен Радулов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??