Oct 14, 2008, 8:45 AM

Без глас 

  Poetry » Other
921 1 9


          Без глас


От пиянството ти
ме боли.
А ти изсъскваш:
„Кучка!”.
Толкова младост
и сълзи,
без дори любов едничка.
А ти?
Това го имаш за игра.
Уморих се
да чакам, изморена.
А ти скитосваш
чак до сутринта
със глава изтощена.
Люби ли се днес
със някоя жена?
Другата, със име - Алкохол.
Такава ли ще бъде
моята съдба - на съдник,
без решаващ ход.
От пиянството ти
ме боли.
Отивам си.
Тихо.
Със нощта.
А ти?
Екзалтиран,
си сипваш
онази, поредната доза
лъжа.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??