Jun 3, 2007, 4:42 PM

Без колебание 

  Poetry
578 0 2
Без колебание

Защо постъпих аз така?
Защо предадох теб и любовта?
Защо избягах аз от щастието?
Защо отново се върнах към нещастието?
Какво целях?
Защо не спрях?
Защо продължих с таз заблуда и тез лъжи?
Но излъганият не бе ти... а аз!
Себе си лъжех, че не те обичам.
Заблуждавах се, че живея в самота.
Страх ме бе от любовта,
Страх ме бе да не нараниш невинната ми душа.
Но сега вече зная,
Сигурна съм в това:
"Обичам те" да ти кажа
Не се колебая.
Обичам те и ще ти го докажа!

© Ивелина Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??