Nov 16, 2007, 11:31 AM

Без колЕне 

  Poetry
549 0 14

Стиропорна кукла. Без колЕне.

От всеядната й коленична стойка.

Без следи по дланите студени.

От прегръщане, любов и... болки.

Без кървящи рани по сърцето.

От безумен, неритмичен тропот.

Със лице... безлично. И, което -

никой огън няма как да стопли.

Без паяжни следи от кръвоизлив

във очите - мъртви от възсиньо.

Със уста, от сочност хладна силни,

като вече изветряло, лошо вино.

Просто миг забава в нечия греховност

и оръжие за пошлата му гордост.

Консуматор. На недъгава любовност.

Лека дрога за душевната му болест.

 И противна в сляпото доволство

от кичозната си, симетрична външност.

Ужасяващо, непоносимо грозно!

Чак не може да ти стане тъжно!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??