Jul 23, 2008, 10:52 PM

Без нищо 

  Poetry
726 1 7

Безлюбовна съм. И безтрепетна.

Безпристрастна. И безразлична.

Като изсъхнало цвете.

Като жена необичана.

 

Бездъждовна съм. И безвятърна.

Вече дори не сънувам.

Вече не галя тревата.

Вече снега не жадувам.

 

Безучастна съм. И безпесенна.

Станах голямо момиче.

Сива, изтръпнала, есенна,

още живота обичам.

© Нели Вангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??