Jul 13, 2010, 8:32 AM

Без: "Обичам те!" 

  Poetry » Love
661 0 8

Без: "Обичам те!"

Настъпи вечер. Тихо е и нежно...
В джамлъка вейна нощната прохлада.
Подрънна  струни месецът небрежно.
Заслушаха звездите серенада.

Замаян съм от сладките ти устни,
а ти за мен сега си инсулина...
При теб оставям всичките си чувства.
Дори да искаш, няма да замина...

Душата ти с душата си докосвам.
Пред теб съм песъчинка от мистрала.
Пред нас ще бъде, мила, високосно...
и скоро, май, не съм се обяснявал...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??