Jul 1, 2010, 8:05 PM

Без огън не мога 

  Poetry » Love
549 0 2

Ще я преименувам. Мислиш ли, че няма?
На друг ще бъде буквата мастилена.
Ще допиша нещо. Друг смисъл ще влагам.
Не, нито ти, нито татуировката сте в мене инкрустирани.

Ще си сменя цвета на косата.
Знам, че си падаш по блондинки.
Но черното и без туй ми отива повече на душата.
Фризьорките не вярват в легенди за изгубени половинки.

Ще спра да харесвам, каквото и ти, в леглото.
Ще стана нежна и бавна, чувствена...

Чакай... Не ме оставай фалшива и самотна.
Руса и с татуировка - за мен сексът е огън, не изкуство...


01.07.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??