Oct 13, 2005, 9:30 AM

Без право на любов 

  Poetry
996 0 0
             Осъдена!
             Без право на любов!
             Обречена!
             Стоя безмълвна.
             Разпната от грехове.
             Сърцето мира не ми дава.
             Душата ми в огън гори.
             Грях ли е да обичаш, Господи?
             Отричам се от всичко.
             И от теб дори.
             Нека съм проклета.
             Нека да съм грешница.
             Щастлива съм,
             че мога да обичам.
             А ти - по-проклет от мен да си.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??