Dec 3, 2006, 8:46 AM

Без следа 

  Poetry
628 0 2

Във скръб обви ми се сърцето,
потъвам в мрака без надежда!
За миг изчезна ми от взора
и нямам вече аз опора!

Да те обичам исках само,
да бъда аз до твойто рамо...
Защо изчезна без следа?
Защо удави любовта?

Да дишам даже аз се мъча,
да, трудно ми е да обичам...
Не мога да живея повече така...
А страх изпитвам от смъртта...

Дано се върнеш утре пак
и още да ме има на земята...
Дано обичаш ме... и пак
да бъде радостна душата!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??