May 17, 2013, 7:52 AM

Без страх 

  Poetry
376 0 1

Видях слънца. Видях и океани.
Живях без страх. Живях сред драми.
Живях за мен. И против мене.
Бях с дъх студен. И вдишах навреме.
Имах сила. Имах светлина.
И бях я угасила. За да се преродя.
Имах различно име. Различен водач.
От зората взимах. Разпадах се по здрач.
Бях принцеса. Бях предател.
Крих се зад завеси. Тичах по сцената в театъра.
Бях толкова много. И толкова малко.
Не спрях да паля огън. И нямам поводи за “жалко”.
Бях, каквото можах. И някой ден пак ще бъда.
Аз съм родена без страх. И винаги утре ще съм друга.

16.05.2013 г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??