Oct 5, 2005, 7:28 PM

Без теб 

  Poetry
872 0 0
Сега навън дъждът вали.
Аз отново гледам как се стича
по стъклата. От лъжата ме боли,
но сърцето още теб обича.

Небето плаче с ледени сълзи.
Твоят образ пак се появява
във душата. За отминалите дни
усещам как в очите завалява.

За миг затварям клепки уморени.
Твоят поглед във мъглата
ли бледнее? И сякаш упоени
сетива ми не намират го в тъмата.

© Кристиана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??