Aug 2, 2007, 11:23 AM

Без теб 

  Poetry
680 0 6

                       Без теб

Заплитат се на възли дните ми
в дантелата на бъдещия ми живот.
С вериги сякаш оковават
моята надежда за щастие.
Изпепеляващи са за
лесно ранимата ми душа...
Аз търся брод из бушуващите
вълни на живота в моето сърце.
Но оставам като самотна
полюшваща се на хоризонта лодка -
без теб.

© Деница Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??