Без тебе времето се стича,
разкъсвано от самота.
Дори дъждът не ме обича –
смущава чужда тишина.
Звездите са красиви в мрака,
когато с някой ги делиш,
А любовта намира стряха,
в очите, щом я споделиш.
Защо не мога да те имам
за малко повече от миг?
Щом моят свят със твойто име
е по-различен от преди?
Вървя към теб и става чудо –
една мечта взривява страст.
В очите дързостта се буди
изгубва разумът ми власт.
Без теб светът ми сив се стича.
Боли от тъжна самота.
Да... Знам, че лудо те обичам.
Не ме съди за лудостта.
© Йорданка Господинова All rights reserved.