May 28, 2009, 9:26 PM

Без теб боли 

  Poetry » Love
1116 0 3

Сега боли, но болката ще спре.
Ще мине време, сърцето ти ще разбере.
Какво за мен бил си ти
и какво ми причини.
Ограби моята душа
празна опаковка е сега.
Безчувствена ме направи,
нищо в мен не остави.
Грабеше с пълни ръце
любовта от моето сърце.
Тръгна си, не се обърна,
как любовта ти да си върна.
Времето заличава твоите следи.
Губя надежда и страшно боли.
Вечер не спя, мисля за дните,

когато усмивка се четеше в очите.
Сега мрачни са мечтите.

Сълзи красят очите.
Мъката си ще прикрия,

пред теб никога не ще я разкрия.

© Павлета Кованджийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??