Dec 19, 2007, 6:10 AM

Без тъга 

  Poetry » Other
736 0 1
Бяла пелена покрила е града.
Със снежното крило заличила е греха.
Няма я тъгата - весел е светът,
всичко е простено и е заличено.
Снежните звезди падат по земята
и цялата Вселена покрита е със злато.
Радостта се носи в Коледния дух,
няма я тъгата - лъч е любовта.

© Самотна Душа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Миличка, толков хубаво пишеш...
    Каквото и да кажа няма да е достатъчно да изразя възхищението си от твоя стих...красиво...
    Поздрав!!!
Random works
: ??:??