Jul 24, 2013, 9:08 AM

Без угризения... без извинения... 

  Poetry » Love
1053 0 4

Всеки път след теб си пожелавам да не чувствам нищо...
Всеки път си казвам „За последно е!!!“
Но всеки път, когато ме повикаш, идвам...
Без да мисля... без да питам...
Без угризения... без извинения...

 

Минаваш като торнадо и опустошаваш всичко в мен...
Никога при мен не оставаш...
И всеки път при мен идваш да се утешаваш...
Късно вечер идваш и рано сутрин си отиваш...
Без угризения... без извинения...

 

„Ще ти звънна“... „Ще ти пиша“... „Ще се видим“...
Всеки път едно и също е...
Нараняваш ме... Обиждаш ме... Унижаваш ме...
Не мога повече... не искам...
Време е... Тръгвам си...
Без угризения... без извинения!

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??