Jan 7, 2018, 10:28 PM  

Пуста 

  Poetry
452 0 8

Есен бе в душата ми

сега е зима

ледена и пуста

няма даже сняг 

бурно е морето 

и студено

но ме вика

сетен поглед хвърлям

за сламка към брега

 

празно е 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??