Jun 29, 2016, 1:17 AM  

...Без заглавия... 

  Poetry » Love, Erotic
646 3 13

 

...Без заглавия...

 

Обичам намръщените,

но слънчеви сутрини,

струята лъчи,

така безкрайна

обгръщаща деня ми...

звездите, които

виждам и тогава,

защото съм влюбена...

 

Обичам веселите вечери,

нощния бриз,

новите вселени и светове,

дивите цветя ...

старите песни,

балади от вчера и днес,

от утре дори...,

любовта, която я има,

имам я и ме има...

 

Обичам и когато в следобедите

приспи ме сърцето ти,

разкаже ми приказка,

и ме събуди реалността...

 

Просто да се увиеш в мен,

и аз в теб,

в свободата...

да ме докоснеш с душата,

да усетя в себе си

съществото ти...

 

Обичам когато

ръцете ти

се хващат за ръцете ми,

когато очите ти

се оглеждат в моите...,

когато ласките ти 

милват милувките ми...

и живота оказва се поезия...

 

Обичам...,

когато ме целуваш с тези устни,

създадени от

нектар и сладък мед,

и ме погубваш във дъха си,

като само ти го можеш,

рисувайки

въздишките ми,

шепота и ехото...

 

Благословена е тази

неутолима жажда

в душата,

която ни води и съпровожда

и след края на света,

за да се запознаем

с любовта,

във всичките и аспекти,

всичките и тези и идеи,

всичките и посоки

и страни...,

 

със всичките и лудости

и бели,

със всичките и мъки

и със безценните и

радости неземни...

и привилегията

и волята

да се насладим

на нейните безплатни рецепти

без титли и...

без заглавия...

 

само аз и ти ,

в споделеността,

в отдадеността,

в единността,

наречена любов!

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??