Jul 24, 2015, 9:20 PM

Безбрежното очакване на прилива 

  Poetry » Love
518 0 0

Морето си мечтаеше за теб,
за твоя мирис,
млечнобялата ти кожа.
За босоногата любов,
оставена сама на кея,
която чака своя зов
и нова главна роля.

Една отронена сълза
в солената вода се губи бързо,
тъй както са невидими и твойте стъпала
за пясъка на дюните през юли.
И ти очакваше ме там,
в лазурното красиво,
където чайка свива си гнездо,
а аз излюпвам се от мида.

© Ле Бед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??