Nov 14, 2024, 7:24 PM

Безчестие 

  Poetry » Civilian
55 0 0

Всеки се мисли за Бог,

мачка, ругае, убива.
Търси нечестен залог 
и с наглост все се прикрива.

 

Няма достойнство и чест,
няма любов, справедливост.
Всяка изплувала вест
носи жестокост - не милост.

 

Всеки посява греха,
а извинения проси.
И оправдава страха,
кръста си тягостно носи.

 

Всеки ще има това,
което  носи в душата.
Всички коварни слова
ще бъде сплела съдбата!

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??