Oct 30, 2009, 11:12 PM

Бездната на любовта 

  Poetry » Love
619 0 0

Всеки блести със своята красота,
всеки люби със своето сърце.
Някои вадят по-ярка светлина,
други се губят в мрачни ръце.

Но тя е различна, не е като другите,
има си собствен блясък, не отражение!
Всеки ù завижда за това, че е слънце,
не се нуждаещо от любовно равновесие.

Тя има не просто красота,
всички положителни неща!
Мога да кажа, че даже е дива,
не разбирайте погрешно, тя е и мила!

Тя е една уникална  красавица,
обаче е ясно, напразно е да мисля така!
Карай! На мен пак ми стига,
да я гледам отдалече и да не мога да я видя.
Да я любя, макар и да зная, че няма да е моя,
просто да се возя на нейната сянка!

© Сияние All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??