И знаем,
няма начин да сме двама.
Раздяла е,
но... как да го опиша?
Попита ме.
Но част от мен я няма.
И точно тази част ли ще обичаш?
А, знаеш,
няма как да не боли.
Земята се върти.
Дори в еклипса.
Попитах те.
Но част от теб мълчи.
И точно този глас така ми липсва...
12.11.2009
--
© Тома Кашмирски All rights reserved.