Jul 17, 2006, 10:17 PM

Безкрайно 

  Poetry
511 0 0


Разбрах - до лудост те обичам,
не мога да преглътна раздялата.
Потънаха сълзите ми в очите ти,
а болката дали е вече спряла?

Омайничето, Биле за магия,
с което тръпнеща те галя,
в косите ти скътах и как да скриеш,
че жарава в сърцето ти паля.


Утрото светло те буди за мен
и магически, звездни желания
за един по-добър, по-ведър ден
срещат мойте щастливи послания.



08.07.1999, преработено 10.02.2000 год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??