Dec 7, 2007, 8:37 PM

Безмислие 

  Poetry
1267 0 21
Животът.
Отпуснат заем -
с изтичащ падеж.
В безмислие -
дни разпилявани.
Натрупани лихви -
от нераздаване.
Делата -
белези за опознаване.
Задушени -
в струпана мебел и вещ.
Инвестирани чувства -
с цел  дивидент.
Светопознание -
в образа на криво огледало.
                                        
Финален акорд.
Съществуващо тяло.
Неживяла душа.
Без аплодисмент.


© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??