Oct 23, 2008, 7:51 PM

Безмълвна безконтролност 

  Poetry » Erotic
1399 0 8
 

Трева.

Следа.

Кола.

В колата,

прималели за любов тела.

Морето лееше дъха.

Колата вече тиха на брега

Дървото, запечатано на лента

от новата ти страст

под име - *самота*.

Лилава багра - непорочност,

желанието ми да съм обект

на апарата в твоята ръка...

Проклинах се наум,

че слаба съм

и повече от всякога жена...

Ти бе като граблива птица,

усетила властта над слабостта.

Искри излизаха под ноктите,

наточени от залеза - кама.

По кожата усетих

на возилото студената снага

от натиска ти нежен и първичен,

от възбуда и от проста голота...

 

Рибари, ама кого го беше грижа?

Аз бях силна - даже гола,

уловена в мрежа „слепота".

 

Открила бях властта ти

със пронизващ крясък,

от капките ти пот -

опомних се сред облаци и пясък...

Искаше ме.

Исках те.

Ти пиеше.

Пияната уви бях аз.

И ако можех част от тази власт

в бутилка да затворя...?

Трева.

Следа.

И липсата на свян.

Оранжев залез

като две желания голям.

А искам пак да сипвам себе си,

но само върху теб да се разливам,

напила се до безсъзнание,

когато във себе си те

с крясъци убивам...

 

Бутилката заплава във морето...

© Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Докосна ме, и то по уникалният, начин типично в стила на жена . По уникален начин на нежната еротичност и натурализъм.

    Поздрави от мен, и не спирай да пишеш .
  • "Бутилката заплава във морето..." - Течението носи я насам ...
  • Много оригиналноПоздравявам те
  • "Ти бе като граблива птица,
    усетила властта над слабостта.
    Искри излизаха под ноктите,
    наточени от залеза - кама."
    Красив стих!
    Поздрави, Галя!

  • Благодаря сърдечно за коментарите!
    Прегръдки!
  • Силни чувства и младежки плам...!
  • докосна ме...по уникален начин...хубаво е.
  • Много еротично с известна доза първичност и натурализъм.
    Интересно!
Random works
: ??:??