Jun 12, 2010, 1:48 PM

Безпределно 

  Poetry
586 0 6

На мисълта предел в простора няма.
И все е хоризонт - далечно син.
Вървим напред - посоките ни мамят -
и жива е надеждата - да се спасим.
Дори и рамото до нас да е безсилно,
а споменът отдавна да тежи.
Не се боим от броя на годините.
И вяра имаме. Да продължим.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??