12.06.2010 г., 13:48 ч.

Безпределно 

  Поезия
587 0 6

На мисълта предел в простора няма.
И все е хоризонт - далечно син.
Вървим напред - посоките ни мамят -
и жива е надеждата - да се спасим.
Дори и рамото до нас да е безсилно,
а споменът отдавна да тежи.
Не се боим от броя на годините.
И вяра имаме. Да продължим.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??