Dec 19, 2007, 3:46 PM

Безразличен 

  Poetry
621 0 10
Живот. Красота. И това е.
Въздух. Звезди. И трева.
Всичко, за което мечтаеш -
аз и ти - под дъжда.
Ефир. Ветрец. Синева.
Листа. Гори от маслини.
Горят от желание твойте бедра -
а на мойте - тежат им годините.
Да не би. Това. Онова.
Мечти. Желания. Късно.
От тебе отекват две нежни слова,
в океани от мисли разпръснати.
Какво беше? Какво беше преди?
Какво със теб си харесахме?
Това? Онова? Да не би?
Болка със теб си нанесохме.
Таз болка е нашата радост,
погледни тези двете деца,
които със своята младост,
топлят тъй наште сърца.
... Имаш желания. Жена си. Е, да.
Млада си. Все още красива.
Не се страхувай от тази беда -
зарад нея сме ний тъй щастливи.

© Валери Шуманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??