Dec 28, 2011, 1:21 PM

Безразлична 

  Poetry » Love
601 0 2

Аз съм безразлична, а във мене - тъжно!

Облачно и мъгливо е в душата ми,

отнема ме до... нямане!

Притихнала в сумрака, чакам ръцете ти да ме спасят...

да дойдеш и да ми покожеш път!

Сама съм, раните стоят,

мъча се да ги забравя

и напук времето повтаря -

грешки, отминали преди! 

Аз съм безразлична - съживи ме, стани ти моя муза!

Стани смисъл мой огромен,

даващ ми топлината нужна!

А когато ме превърнеш в съзерцанието твое,

обичайки ме с всяка дума, тогава ще ти кажа: 

"Взимай ме до поискване и знаеш ли - твоя съм до... втръсване!!!"

© Фатиме Тибер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??