Mar 13, 2008, 8:12 PM

Безразлична 

  Poetry » Love
1193 0 5

Безразлична вече става
играта ни на котка и мишка,
а ти за пореден път ме оставяш -
да не знам какво да си мисля.

 

 

Безразлично ми е вече
дали си до мен или не -
днес си близо, утре - далече
и така си минават ден подир ден.

 

 

Безразлична съм напълно
към това безкрайно преследване,
ако искаш - сам тръгвай,
ако не - последвай ме.

 

Но спри, миличък, да ме караш
да ставам все по-безразлична
и все по-ранена да ме оставяш.
Просто ми позволи да те обичам!

© Петето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??