Jan 23, 2008, 9:23 PM

Безсмислици изгризват нашите мечти 

  Poetry » Other
1227 0 10

  Безсмислици се скитат в измъчената ми душа.

  Безсмислено се питам - ще съмне  ли? Кога?

  Безсмислено обичам и вярвам в божества.

  Безсмислен път  затваря мойта тишина.

 

  Безсмислени са всички мои страхове.

  Безсмислено сънувам - белези, криле...

  Безсмислен свят тревожи - теб и мен, нали?

  Безсмислици  изгризват нашите мечти.

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??