Sep 25, 2012, 1:07 PM

Безсрочен влог - любов 

  Poetry » Love
824 0 2

 

Моята двуглава смела  ламя

си пази своите принципни истини.

Не коленичи дори пред смъртта.

Но е самотна понякога, мисля си.

 

Иначе е дяволски нежна.

Гали ме с обич по гушката.

Уж на шега и небрежно,

а аз си я браня със пушката.

 

Защото, макар безстрашно голяма,

сърцето ù е дяволски крехко и нежно.

И аз през нощта мисля за двамата,

как да преминем през живота безбрежен.

 

И да стигнем заедно  цели до края.

Без много болка, рани и поражения.

Рискувам, а дали ще успея, не зная.

Но слагам безсрочна любов за вложение.

© Руска Рулетка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??