Безсънна е нощта
В мисли разни
Даже бесни ний се губим
В пагубност дори
Кожата нежна
Лъчисти езера
В очите дълбоки
Празно е наоколо
Дори Тишината натежава
Капка мускус по дланта
И Еротика в Червено
Падение на Страстите
До безобразие.
Стон и после взрив.
Междугалактически спад
Луната чак от срам се покри
Съзвездията дори се пренаредиха с гром
Изгревът се отлага за неограничено Време
То пък реши че ще спре
Дори Божествата
Постаиха дъх
И буря им запратиха
За фон
Интерлюдията застина
Във вечен покой
Ези и Тура за залога
Се бият
Мрак и полярна нощ
Безсънно е до безбожност дори
А Планетите на хазарт се осланят
© Елинор К All rights reserved.