Jan 17, 2010, 10:05 AM

Безумие 

  Poetry » Erotic
1045 0 7

 

 

Когато Тъмнината

слезе

и обгърне телата

след разкъсаните дрехи...

Когато Страстта остави

кървави следи

по влажната ти кожа...

Когато Екстазът

с вик

разкъса умореното небе...

И Насладата затвори

за миг очите ти...

Когато във безумие

забравя  себе си...

Потърси ме

и разбери

коя съм!!!

 

13.01.2010 г.

 

© Мария Петрова-Йордано All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??