Feb 23, 2010, 10:42 AM  

Безумно 

  Poetry » Civilian
753 0 1

Безумно обикаляме стени
на срамни и лъжливи извинения.
Преследват ни фалшивите цени,
обсебени от битови проблеми.

Прашинките на времето летят.
Затъваме във мрачните коптори.
Продаваме душите – пак и пак,
за да купим някакви „парцали”.

А "блудниците "бродят в нощен час -
убийствени, разрошени, перверзни...
Печелим или вечно губим власт,
потъпквайки човешките надежди?!



10.11.09г

© Василена Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??