Jul 29, 2008, 11:57 AM

безвремие 

  Poetry » Other
419 0 4
БЕЗВРЕМИЕ

Крайпътен престой...
Пространствено затишие...
Приятна загуба на време...
Разтеглена минута, от нищо независеща...
Една душа, избягала от тежкото си бреме...
Една душа, забравила обратната пътека за дома...
Една минута, напоена с цялото вълшебство на света!

© Михала All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??