Jun 5, 2009, 9:18 PM

Било е... 

  Poetry » Love
1079 0 59

 

 

 

                Било е...
                самотен плач на цигулка
                на най-тъжната струна
                в нощта.

                Не плача...
                познавам болката вече
                и цената на всяка
                сълза.

                Било е...
                само миг неналюбване,
                отлетял безвъзвратно
                далеч.

                Не плача...
                Беше само докосване,
                така нежно и тъжно
                до теб...

 

             

   http://www.youtube.com/watch?v=34pRgDPYsvk&feature=related

 

                                         Enya - Stars and Midnight Blue

 

 

© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??