Jan 24, 2019, 5:57 PM

Било е… 

  Poetry
368 5 6

Дори да ме подмамваш, като куче –

бездомно, уморено и самó.

Каквото „беше“, всичкото приключи,

сега остана в мен едно – „било“.

 

Ще скитам, ти недей ме съжалява –

по улици, по пейки, по места.

Душите участта си заслужават,

далечни – като полюсите два!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??