Dec 15, 2009, 8:38 PM

Билянините извори 

  Poetry » Other
389 0 2

С ръце водите изворни погалих –

Билянините смолести коси.

 

Съмненията, тъжбите забравих

и потопих в кристалните води...

 

Биляна, теб обича Самуил, но

без капка ревност искам те и аз –

 

от извора на младост, свян и сила,

блажен да  пия в земния си час!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??