Jul 31, 2022, 12:58 PM  

Биокомпромат 

  Poetry » Humour
287 0 0

Един скъпя скъпо една,

но похотинец похоти.

Понеже е добра,

плитко ме зарови.

Ела ме възкреси,

при себе убежи,

сълзотеч утеши,

душа възобнови!

И червей да му компания прави,

сърцето не ще те мое забрави,

след ядове, що ми сетне състави.

До втората смърт се въобразявам:

неразочерователен,

хетероасексуален,

алибидемично киселострастен.

 

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??