Oct 8, 2015, 11:38 PM

Биполярен ероцентризъм 

  Poetry » Erotic
745 0 1

 

БИПОЛЯРЕН ЕРОЦЕНТРИЗЪМ

 

В сухотата на

чаршафа ни

си влажна

 

(18+)

 

омеквам

след твърдата ни близост

 

 

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??