Oct 25, 2023, 2:36 PM

Блага Втора 

  Poetry » Parody
150 0 2

Да бъдеш душа - това е болка.

Когато ставаш роден, боли.

Когато ставаш живял, боли.

Когато ставаш умрял, боли.

Но най-непоносима на земята

е болката да си душа, познала

всички тия болки до една.

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??